Book CoverBook CoverBook Cover

Ladda ner presskit: Maria Maunsbach

Hit men inte längre

Margit är en djupt uttråkad trettioettåring som längtar efter något annat än det hon har. Vad det är vet hon inte riktigt. Men hon vet vad hon inte vill: Hon vill inte vara ensam och hon vill inte känna sig otrygg. Till följd av detta har Margit skaffat sig en pojkvän som heter Andreas, och en socionomutbildning.

I ett sökande efter lust och en känsla av att ha kontroll över sitt liv åker Margit från Malmö till Stockholm för att vara otrogen. Där träffar hon Karl. Men det blir inte riktigt som hon föreställt sig. Efteråt vet hon i alla fall att om det som hon upplevt med honom kan hon inte berätta för någon.

Hit, men inte längre är en kvinnas uppgörelse med sig själv och män som inte ger något tillbaka. En berättelse om frihet, makt, gränser, och om längtan att bli sedd för den man är.

För köp av våra böcker hänvisar vi till
Bokus eller Adlibris
samt till övriga återförsäljare av böcker

Sagt om Hit men inte längre

Det är inte Margit det är fel på, det är samtiden.
Borås Tidning
Den som i framtiden fiskar upp ”Hit, men inte längre” ur tidskapseln, kommer inte bara att få sig tveksamt sex och tveklöst begär till livs, utan också en större berättelse om nutidsmänniskans famlande längtan efter den kombination av kärlek och frihet som ständigt glider henne (Margit, huvudperson) ur händerna.
Svenska Dagbladet