Välkommen till vårt pressrum!

Här hittar du all tänkbar information kring våra aktuella böcker och författare. Allt från kommande författarsamtal till mässor och kataloger, pressbilder och kommande recensionsdatum.
Brombergs Bokförlag grundades 1975 och har sedan dess gett ut skönlitteratur i världsklass. Utgivningen består av ett trettiotal titlar årligen och omfattar även facklitteratur, barn- och ungdomsböcker. Författarna kommer från många olika språkområden och kulturer. Glädjande är också att förlaget under det senaste decenniet också fått möjligheten att ge ut flera goda svenska författare. Sedan oktober 2020 är Brombergs en del av Norstedts Förlagsgrupp.

Information kring vår aktuella och framtida utgivning finner du således även i Norstedts Pressrum. Här finns instruktioner om hur du kan du ansöka om access för att enkelt kunna beställa recensionsexemplar. I pressrummet hittar du även pressmeddelanden och högupplösta bilder på omslag och författare.

Brombergs en del av Norstedts

Den 1 oktober 2020 förvärvades Brombergs av Norstedts Förlagsgrupp. Vi är glada och stolta över att vara en del av Norstedts och Storytel-koncernen och ser fram emot att fortsätta ge ut kvalitetslitteratur i många år framöver.

Om Helen Macdonalds "Aftonflykter"
Ola Larsmo om "Att överleva envälde"
...med sina dubbla kunskaper om såväl det amerikanska samhället som sitt andra hemland Ryssland har Gessen en särskild blick för att urskilja tydliga mönster i hur ”autokratin”, enväldet, monterar ned demokratin.
Dagens Nyheter