23 Apr 18.00 – 20.30

Författarkväll med Yrsa Keysendal & Flora Wiström

Varmt välkomna till en intim kväll på tema vänskap och skrivande med bokaktuella Yrsa Keysendal och Flora Wiström.
Den här kvällen vill vi bjuda på något extra. Eftersom att Yrsa och Flora i allra högsta grad delar med sig av erfarenheter kring skrivande, är grundare till gruppen ”Skrivgäris” och håller i workshops kring skrivande tillsammans, så tänkte vi att den här kvällens tema – utöver deras böcker förstås, är skrivliv och skrivandeprocess.
Kvällen, som äger rum på Teater Brunnsgatan fyra i Stockholm, är uppdelad i två delar, med en kort paus. Insläpp från kl 18.18:15-19:10 DEL 1: Samtal med Yrsa Keysendal, Flora Wiström och Casia Bromberg (Yrsas förläggare) om Yrsas debutroman ”Friläge” och Floras nya roman ”Hålla andan”. Det blir ett samtal om bland annat nära vänskap, gruppdynamik, att växa upp nära andra barn, skrivteknik och författaridentitet.19:10-19:25 PAUS – Möjlighet att köpa vin och snacks i baren, samt bokförsäljning. Kvällens fokus-böcker finns att köpa till specialpris.
(Obs smyg-special-möjlighet för Floras bok som inte finns i butik än!)

19:25-20:20 DEL 2: Yrsa och Flora intervjuar Casia om att bli utgiven, förlag och förlagsvärlden. Finns några tips till skrivande personer som vill skicka in manus? Vad kan vara viktigt eller smart att tänka på? Vad letar förlagen efter? Och hur funkar det i förlagsbranschen egentligen? Det kommer absolut att finnas möjlighet för publiken att ställa frågor.

Efteråt går det fint att stanna och mingla, köpa böcker (och få böcker signerade, såklart!) fram till (ca) kl 21.

OSA till osa@brombergs.se senast den 22 april.
Begränsat antal platser.

FRI ENTRÉ

Varmt välkomna!
önskar Brombergs och Yrsa
Bonnier Carlsen och Flora

Facebook-event