Book CoverBook Cover

Spring dig fri

En inspirationsbok full av endorfiner från en av Sveriges främsta löparprofiler. Kenneth Gysing visar med övertygande entusiasm och mycket humor att löpning inte behöver vara kravfyllt eller komplicerat utan ett glädje- och lustfyllt sätt att förhålla sig till livet.

Många av oss springer några rundor inför sommarsäsongen eller plågar oss igenom några pass efter julhelgerna. Kenneth Gysings förhållande till löpning är en helt annan. Han springer flera gånger i veckan, året om, i alla väder och oavsett vad som händer i livet. Kenneth är löpare. Han äter, jobbar, sover, andas – och springer.
Löpningen har tagit honom genom stressiga vardagar, svåra livsperioder och krisande relationer.

Spring dig fri! är inte en faktabok med träningsscheman och kostupplägg, den handlar inte om vikten av att stretcha eller hur man når fram till det perfekta löpsteget. Den handlar istället om löpning som ett sätt att förhålla sig till livet.

Den handlar om långa springturer genom Dalarnas djupa skogar, om svett och kamp bland höga berg i Himalaya, om att springa vilse i dallrande hetta i den mest avlägsna av Indiens saltöknar. Men den handlar också om vardagsglädjen i att springa på småstigar hemmavid en tidig morgon i april.

  • Finns som Inbunden, E-bok
  • ISBN 9789173377553
  • Genre ,
  • Releasedatum 2016-04-18
  • Omfång 128 Sidor
För köp av våra böcker hänvisar vi till
Bokus eller Adlibris
samt till övriga återförsäljare av böcker