Book CoverBook CoverBook Cover

Ladda ner presskit: Linda Skugge

Ordentliga människor

”I hela mitt liv har jag spelat och låtsats vara någon jag inte är. För att få vara med. Aldrig mer dessa lögner för att passa in.
Jag ska i stället vara stolt för att jag aldrig missat tåget.”

I denna självbekännande lovsång till ordentliga människor låter Linda Skugge oss veta hur det är att alltid behöva vänta på andra som kommer för sent, att behöva acceptera att andra sällan är klara med sina arbetsuppgifter i tid, och hur det känns att leva som ordentlig i en värld som hyllar motsatsen – den härliga och knasiga Pippi Långstrump-personen som spiller, tar det på volley och har noll koll på sina prylar.

Ordentliga människor är en lika mycket ömsint och humoristisk hyllning till det ordentliga och prydliga, som en vass stridsskrift riktad mot det gränslösa och respektlösa. Det är det bohemiska som i dag verkar vara normen och där kaos förknippas med karriär, och duktig är näst intill en diagnos. Här ger Linda Skugge också några handfasta tips på hur du kommer i tid, hur du inte tappar bort dina saker och hur du håller deadline.

För köp av våra böcker hänvisar vi till
Bokus eller Adlibris
samt till övriga återförsäljare av böcker

Sagt om Ordentliga människor

Liksom allt Linda Skugge skriver är det rappt och humoristiskt och underhållande. Hennes blick är skoningslös, oavsett om hon riktar den utåt eller mot sig själv.
Maria G Francke, Sydsvenskan