Book CoverBook Cover

Hejdå saker

Konsten att bli lyckligare genom minimalism

Tokyobon Fumio Sasaki arbetade långa dagar och kopplade av genom att dricka öl, titta på tv och köpa saker. Han gick upp i vikt och var håglös. Han var trött på känslan av att livet rann honom genom fingrarna. Samtidigt fick han nys om en rörelse som kallas ”den nya japanska minimalismen”, om hur man blir lycklig med färre saker, och livet förändrades totalt för honom – utifrån och in.

Fumio Sasaki förklarar pedagogiskt hur hans vardag har förändrats sedan han bestämde sig för att inte låta prylarna vara det som dikterar hans liv.

Hejdå saker är en ögonöppnande och praktisk bok för dig som vill frigöra dig från tanken att du är vad du äger. Här ges du konkreta tips på hur du kan påbörja din resa till ett gladare, enklare och friare liv.

 

 

För köp av våra böcker hänvisar vi till
Bokus eller Adlibris
samt till övriga återförsäljare av böcker

Sagt om Hejdå saker

Om man bortser från vissa självhjälpsvibbar och en smått ortorektisk livshållning är Fumio Sasakis bok Hejdå saker – konsten att bli lyckligare genom minimalism (Brombergs, 2018) det mest inspirerande man kan läsa i det populära ämnet pryldetox just nu.
Djungeltrumman
Hejdå saker är en revolutionerande handbok för dig som vill förändra ditt sätt att tänka kring dina ägodelar. Den är till för dig som vill rensa ut några få saker, men också för dig som vill förändra din livsstil i grunden.
Boktugg